Succesvol evenement over jeugdcriminaliteit met Songül Mutluer

5 juli 2023

Afgelopen vrijdagavond 30 juni vond de door ons georganiseerde thema-avond plaats, waarbij de focus lag op het onderwerp van jeugdcriminaliteit. Het evenement, bracht een diverse groep mensen samen die geïnteresseerd waren in het aanpakken van dit maatschappelijke probleem.

De avond begon met een warm welkom voor de aanwezigen, waarbij ze de gelegenheid kregen om onder het genot van een drankje hun plaats te vinden. Om 20:00 uur opende Joris het evenement met een korte introductie.

Na de introductie kreeg Julien Koestel het woord. Hij deelde wat achtergrondinformatie over de totstandkoming van het evenement, waardoor de aanwezigen een beter begrip kregen van het belang van dit onderwerp en de inspanningen die waren verricht om deze bijeenkomst mogelijk te maken.

Vervolgens nam Songül Mutluer, lid van de Tweede Kamer, het podium. Zij gaf ze een indrukwekkende lezing van 30 minuten. Haar betoog richtte zich op de complexiteit van het probleem, de oorzaken en mogelijke oplossingen, en de noodzaak van een integrale aanpak.

Na de lezing was er ruimte voor vragen en antwoorden, die het hart van de avond vormden. De aanwezigen toonden een grote betrokkenheid en stelden talloze relevante vragen. Dit resulteerde in levendige discussies, waarin verschillende perspectieven werden belicht en nieuwe inzichten werden opgedaan.

Na afloop van de Q&A werd de avond op een informele en gezellige manier afgesloten. De deelnemers genoten van een drankje en de gelegenheid om met elkaar te praten, waarbij ze de kans kregen om ideeën uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen.

Al met al was het evenement een groot succes. Wij als PvdA Diemen zijn trots om dit evenement te hebben georganiseerd en bedanken alle aanwezigen voor hun betrokkenheid en bijdrage.