Mijn eerste jaar als fractieopvolger

Door Dylan Price op 13 november 2023

Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen als fractieopvolger binnen de PvdA fractie in Diemen. Toen de positie vrij kwam heb ik er lang en goed over nagedacht of ik deze rol nu wel kan vervullen gezien de vele dagelijkse verplichtingen. Een gezin hebben, fulltime werken, sporten en een sociaal leven is moeilijk te combineren met het raadswerk, maar ik ben blij dat ik toch de keuze heb gemaakt om in te stappen. Mijn overtuiging is dat mensen in verschillende levensfases goed vertegenwoordigd moeten zijn binnen de gemeenteraad, om zo een dwarssnee van de maatschappij te hebben.

Het slijpen van de geest tijdens de fractievergaderingen, raadsstukken lezen en proberen je rol als controleur van de macht goed te pakken en uiteraard het spreken in de raadsvergaderingen. Allemaal nieuw voor mij, maar bijzonder leerzaam gebleken. Met de ondersteuning van een zeer kundige PvdA fractie met gepassioneerde sociaaldemocraten voel ik mezelf dan ook gezegend. Hopelijk kan ik nog meer bijdragen de komende jaren nu ik steeds beter doorkrijg hoe ik mezelf effectief kan inzetten voor de PvdA Diemen.

Dylan Price

Dylan Price

Dylan Price

Mijn naam is Dylan Price, geboren en getogen in Amsterdam en een aantal jaren terug in Diemen-Zuid komen wonen met mijn gezin. Mijn hart heeft altijd bij de PvdA gelegen en ik ben dan ook verheugd om de rol van fractieopvolger te mogen vervullen binnen de PvdA-fractie. Vanwege mijn werk bij de GGD kom ik

Meer over Dylan Price