Campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen

17 september 2023

Het zal je niet zijn ontgaan: de samenwerking tussen PvdA en GroenLinks voor de Tweede Kamerverkiezingen is een feit! Snel nadat de uitslag van het ledenreferendum bekend werd gemaakt, zijn er bestuursleden, raadsleden en wethouders van beide partijen in Diemen bij elkaar gekomen om te bespreken hoe wij deze samenwerking vorm gaan geven in Diemen. Besloten is om een kern campagneteam te vormen die campagne activiteiten gaan organiseren.

De campagne aftrap in Diemen bij cafe Lola’s op 15 september en de landelijke aftrap op zaterdag 16 september in Utrecht zijn inmiddels geweest en het team heeft niet stilgezeten. De campagne zal voornamelijk draaien rond canvassen, of Huis-aan-Huizen, waarbij we op zoveel mogelijk plekken in Diemen met bewoners in gesprek zullen gaan. Ook zullen we onze klaptafel weer van stal halen om ook op straat met mensen te spreken.

Als er één ding centraal staat in deze campagne, dan is het wel dat we het sámen gaan doen! Doe jij ook mee? Neem contact op met onze campagnecoördinator Joris: [email protected].

Hieronder vind je het schema met de activiteiten die we gepland hebben: