Lid van de fractie

Sofie Kuilman

Kunst en Cultuur, Milieu, Duurzaamheid, Welzijn, Ruimtelijke Ontwikkeling, Wonen, Ontwikkelings-samenwerking, Centrum/De Sniep
Sofie Kuilman

Over Sofie Kuilman

sofie_kuilman@hotmail.com

Ik ben Sofie Kuilman, 22 jaar oud, geboren en getogen Diemenaar. Ik ben afgestudeerd als historica en Duitslanddeskundige en werk bij het Stadsarchief in Amsterdam. Daarnaast loop ik stage als onderzoeksassistent bij het Duitsland Instituut Amsterdam. Mijn binding met Diemen is echter groot. Ik ben actief in het Diemense verenigingsleven. Als vrijwilliger en instructeur ben ik betrokken bij Vereniging Manege De Eenhoorn, een bloeiende en gezellige vereniging

Iedereen verdient gelijke kansen en heeft recht op een gelukkig leven, ongeacht leeftijd, geslacht of afkomst. Hiervoor wil ik mij hard maken. Hulp bieden aan hen die dat nodig hebben, is voor mij een kernwaarde.

Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat de jongeren in Diemen, die in mijn ogen nu ondervertegenwoordigd zijn in de politiek, een stem krijgen. Dit is voor mij een grote motivatie om me verkiesbaar te stellen en hier wil ik mij dan ook actief voor inzetten.

Met de PvdA wil ik mij de komende tijd hard maken voor goede sociale voorzieningen, een actief en prettig verenigingsleven, werkgelegenheid voor jong en oud en de realisatie van sociale huurwoningen in de gemeente. Wij maken ons sterk voor een prettige gemeente, goed voor alle Diemenaren.

Kies daarom op 21 maart PvdA, met een hart voor Diemen