Webmaster

Paul Ruijg

Ik ben Paul Ruijg en sinds 1982 woon ik in Diemen. Veel kennis over het openbaar bestuur deed ik op tijdens mijn studie politicologie/bestuurskunde. Sinds 1988 ben ik lid van de PvdA. In 2006 werd ik actief als lid van het afdelingsbestuur en als campagnecoördinator en webmaster.

Sinds mei 2018 functioneer ik als fractieopvolger in de gemeenteraad van Diemen. In die hoedanigheid draai ik volledig gelijkwaardig mee met de fractie. Door deze ervaring weet ik hoe de Diemense raad functioneert en ben ik bekend met de dossiers.

Er is al veel gebouwd en opgeknapt in Diemen, zoals de prachtige Oost-West-as en de nieuwe wijken Plantage De Sniep en Holland Park. Maar er valt nog een hoop te doen.

Ik wil dan ook graag verder, verder met de energie transitie, waarbij iedereen mee kan doen, ook de mensen met een smalle beurs. Verder met de bouw van betaalbare woningen. Verder met de ondersteuning van Diemense werkzoekenden bij het vinden van een baan. En verder met het bestrijden van de kansenongelijkheid in het onderwijs.