Fractievoorzitter

Nico Portegijs

Veiligheid, Openbare orde, Sport, Communicatie, Accomodaties, Openbaar Vervoer, Verkeer, Noord en Buitengebied

Ik ben Nico Portegijs, geboren in 1954. Ik ben de afgelopen jaren met plezier raadslid geweest. Als fractievoorzitter van de PvdA heb ik een bijdrage kunnen leveren aan een goed bestuur van de gemeente. De resultaten zijn overal zichtbaar. In het Diemer Nieuws van december 2017 heb ik hier over verteld.

Ook de komende jaren wil ik me als volksvertegenwoordiger inzetten voor de inwoners van Diemen. Ik verzorg bridgecursussen in De Schakel. Natuurlijk blijf ik dat doen. Het is leuk, maar ook een prima manier voor ongedwongen contact met de inwoners van Diemen. Ook in de politiek wil ik in de eerste plaats een bruggenbouwer zijn. Ik wil contact houden met medestanders, maar vooral ook met mensen die het niet eens zijn met mij of die kritiek hebben op de gemeente. Ik heb bewezen dat ik dat kan. “Het is in ieder geval een persoon die durft te luisteren”, kreeg ik als compliment van een actievoerder.

Ik woon sinds 1990 in Diemen Noord. Met de ervaring van jaren en het enthousiasme van de eerste dag wil ik aan de slag om als raadslid een bijdrage te leveren aan een gezonde en vitale gemeente waar het voor iedereen prettig wonen is.